Natural Products RAW Protein z vlašských ořechů, 250 g
Popis
Protein se vyrábí vylisováním vlašských ořechů, kdy se zbaví většiny oleje (a tudíž také tuku). Vzniklá pokrutina se poté rozemele. Jak již název napovídá, protein z vlašských ořechů je výborným zdrojem bílkovin pro všechny, kteří preferují veganskou a RAW stravu. Obsahuje přirozeně také stopové prvky a vitaminy skupiny B.
Využití vlašského proteinu
Můžete ho použít všude, kde chcete dodat chuť vlašských ořechů. Nejčastěji se přidává do kaší, müsli, smoothies a jogurtů, lze ho však rozmíchat v shakeru ve vodě či rostlinném mléce (avšak nerozpustí se). Přidává se také do těsta na koláče, sušenky, lívance a podobné pochutiny, je však potřeba mít na paměti, že protein obsahuje jen málo tuku, díky čemuž může být výsledné těsto jiné konzistence než jste zvyklí.
Pro koho je protein z vlašských ořechů vhodný
- pro sportovce a fitness nadšence
- pro celiaky a lidé trpící intolerancí na laktózu
- pro vegany a ty, kteří preferují RAW stravování.
Návod k přípravě: Přidejte 1 odměrku (1,5 až 2 lžíce) 25 – 30 g do 200–300 ml vody nebo rostlinného mléka a rozmíchejte v shakeru. Můžete stejné množství přidat do kaše nebo smoothie.
Doporučené dávkování: 1 porce = 30 g. Užívejte 1–3× denně pro obohacení jídelníčku o bílkoviny.
Složení: protein z částečně odtučněných jader vlašských ořechů
Upozornění: Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a jiných skořápkových plodů. Není vhodné pro děti do 5 let, těhotné a kojící ženy.
Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1640 kj / 392 kcal, Tuky 11,0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,0 g, Sacharidy 32,0 g - z toho cukry 6,0 g, Bílkoviny 48,0 g, Sůl 0,02 g.
Cena za měrnou jednotku (100 g): 55,60 Kč
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.