Natusweet Stevia krystal - 200g

Stolní sladidlo s obsahem erythritolu a steviolglykosidů přírodního původu.

Ideální pro vaření a pečení.

Vynikající rozpustnost.

Sladí a chutná stejně jako cukr.

Bez cukru a kalorií.

Jednoduché dávkování - sladí stejně jako cukr.


  • (1 ks) Skladem
169 Kč
Kategorie: Zdravá výživa
 

Je registrovaná ochranná známka ve všech 27 státech EU skládá se z několika jednotlivých standardizovaných glykosidů dodává se v nejvyšší kvalitě a čistotě

Natusweet se od jiných sladidel liší jednak kvalitou užitých surovin a jednak vzhledem a technickými parametry (granulace, sypkost, nepřítomnost prachu apod.). Aktivní výzkum prováděný ve spolupráci s naším exkluzivním partnerem Univerzitou přírodních zdrojů a přírodních věd ve Vídni je zárukou průběžného vylepšování produktu Natusweet.

Natusweet Stevia na rozdíl od umělých sladidel nevyvolává inzulinovou aktivitu.

Po konzumaci umělých sladidel jako jsou např. aspartam a sacharin vyšle mozek signál slinivce břišní k uvolnění hormonu inzulinu, protože mylně předpokládá, že organismus dostal vysokou dávku energie. Umělá sladidla však hladinu cukru v krvi nezvyšují. Inzulin už však pracuje a místo aby hladinu cukru snížil z hodnoty vysoké na normální, sníží jí z normální na hodnotu hluboce nedostatečnou. Přirozenou reakcí těla na tuto situaci je následný pocit „VLČÍHO HLADU“ a potřeba příjmu další energie.

Při konzumaci výrobků Natusweet Stevia mozek nevysílá slinivce břišní žádné signály pro spuštění hormonu inzulinu a nenastává tak inzulínová aktivita s důsledkem „VLČÍHO HLADU“. Tato unikátní vlastnost je dána specifickými vlastnostmi sladidla přírodního původu Natusweet na bázi steviových glykosidů.

Stolní sladidlo s obsahem erythritolu a steviolglykosidů přírodního původu.

Složení: erythritol, stevioglykosidy

Nutriční hodnoty: Energetická hodnota - 0kJ/0kcal

Tuky - 0g / z toho nasycené mastné kyseliny - 0g

Sacharidy - 0g / z toho cukry - 0g

Bílkoviny - 0g

Sůl - 0,01g

Cena za měrnou jednotku (100 g): 84.5Kč

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: